Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «καρφώνει» τον ΓΑΠ

«Υπάρχουν ορισμένα μικρά προβλήματα, αλλά βλέπετε τα προβλήματα αυτά δεν δίνουν τη μάχη τους εδώ, αλλά προτίμησαν να την δώσουν αλλού»

papandreou-venizelos

Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία.

Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Π. Ζωγράφος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή, αναφέρθηκε στην εκλογική αναμέτρηση.

Ειδικότερα, τόνισε ότι «αυτές τις μέρες λέγονται πράγματα αδιανόητα, απίθανα κωμικοτραγικά πράγματα και φοβούμαι ότι η ελληνική κοινωνία μετά τις εκλογές θα περάσει ένα σοκ όπως το 2009- 2010, όταν συνειδητοποίησε το βάθος της κρίσης και το τι πρέπει να γίνει, για να υπερβούμε την κρίση».

Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρόσθεσε ότι χρήσιμη ψήφος για την παράταξη είναι η ψήφος που πέφτει στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, τόνισε σ” αυτό το σημείο: «Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν ορισμένα μικρά προβλήματα, αλλά βλέπετε τα προβλήματα αυτά δεν δίνουν τη μάχη τους εδώ, αλλά προτίμησαν να την δώσουν αλλού».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By