Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Ο Γεωργιάδης κάνει δημόσια έκκληση για ντιμπέιτ

Τι ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ

georgiadis

Δημόσια έκκληση για ντιμπέιτ των τεσσάρων υποψηφίων της ΝΔ έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ζήτησε μάλιστα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ να καλέσει και τους τέσσερις υποψηφίους, για να δούμε ποιος δε θα έρθει. «Δυο θα έρθουν σίγουρα» εκτίμησε ο κος Γεωργιάδης.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι είναι ο πιο κομματικός και χειρίστηκε τις εκλογές με απόλυτη ενότητα, να τηρηθεί το καταστατικό που αναφέρει ότι πρέπει να μιλήσουν κάπου όλοι οι συνυποψήφιοι. «Αν δεν είναι να νικήσουμε και οι τέσσερις, τότε δεν έχει νόημα να γίνει η διαδικασία αυτή», τόνισε ο κος Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί κατεβαίνει υποψήφιος, δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να σπάσει την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.

Για τη ΝΔ είπε ότι δεν έχει ιδεολογικό πρόβλημα και οι ιδέες της έχουν επιβεβαιωθεί. Χρειάζεται όμως – σημείωσε- να βρε ένα μη φοβικό τρόπο για να προβάλει τις ιδέες της, καθώς ζώντας για πολλά χρόνια υπό το φόβο της Αριστεράς έχει ξεχάσει να το κάνει αυτό.

Πρόσθεσε δε ότι για να πάρει η ΝΔ την εξουσία δεν χρειάζεται να προσεγγίσει κανένα μεσαίο χώρο, χρειάζεται να προσεγγίσει το λαό.

By