Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Ο γιος του Σκουρλέτη συνελήφθη για επεισόδια

Για επεισόδια και επίθεση σε αστυνομικούς συνελήφθη ο γιος  του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη

xeiropedes

Ο 21χρονος γιος του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνελήφθη από τις αρχές για επίθεση που έκανε μαζί με ομάδα 50 ατόμων το βράδυ της 18ης Ιουνίου, κατά των αστυνομικών δυνάμεων που φύλαγαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν χημικά και προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις μεταξύ των οποίων ήταν και ο Βασίλης Σκουρλέτης γιος του Πάνου Σκουρλέτη

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης

Οι νεαροί που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού, πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής δεν είπε ούτε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ούτε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι είναι γιος του υπουργού, ωστόσο τα στοιχεία πατρός-μητρός που έδωσε συνέπιπταν με αυτά του υπουργού και της συζύγου του, η οποία, μάλιστα, έχει ένα ιδιαίτερα σπάνιο όνομα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο βρισκόταν στη ΓΑΔΑ δεν τον επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης παρά μόνο η μητέρα του, η οποία του πήγε μια μπλούζα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.

(Visited 1 times, 1 visits today)