Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Ο Καμμένος καταθέτει στοιχεία κατά Κοτζιά: Το δημοσίευμα του BBC συνδέεται με τις δραστηριότητές του

Εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις καταγγελίες εις βάρος του Νίκου Κοτζιά, αφού πρώτα τα καταθέσει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Όπως μάλιστα ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, τα στοιχεία αποδεικνύουν «αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έχει διαπράξει ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ αυτών της απιστίας εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου για το θέμα της σύναψης της συμφωνίας για τις βίζες, αυτό που του έγραψα στο μήνυμα».

Στην παρατήρηση ότι εμμένει πολύ επ” αυτού απάντησε: «επιμένω, διότι του έγραψα στο μήνυμα ότι θα το ψάξω, γιατί έχει καταγγελθεί, για να βρούμε τις άκρες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν μέχρι τα δημοσιεύματα του BBC (σ.σ. περί καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας). Δηλαδή, ποιοι είναι από πίσω που έχουν μπει από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών».

«Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη Ν.Δ. προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες» τόνισε.

Αναφερόμενος στα sms που έστειλε στον κ. Κοτζιά ότι «θα τον τελειώσει», υποστήριξε ότι πράγματι τον τελείωσε, εννοώντας από υπουργό, ενώ τον κάλεσε να παραιτηθούν και οι δυο από την βουλευτική ασυλία και να πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ότι δεν μπορούσε να ανατρέψει την κυβέρνηση τον Ιούλιο, καθώς στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας δεν συγκεντρώνονταν οι 151 βουλευτές.

Επίσης υποστήριξε ότι «οι αποστάτες ήταν ήδη συνεννοημένοι», τονίζοντας ότι αν τότε «τα έκανε μπάχαλο μπορούσε να γίνει ήρωας και να πάρει 15% στις εκλογές», ωστόσο προτίμησε τον δρόμο της ευθύνης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By