Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Ο Καραπαπάς «επιτέθηκε» στον Μπαλτάκο: «Νομίζεις θα γίνει ντέρμπι με τον Σιδηρόπουλο; Γελιέσαι…»

«Χαμός» επικράτησε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου ο Κώστας Καραπαπάς «επιτέθηκε» στον Τάκη Μπαλτάκο.

Με αφορμή την συζήτηση για τον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων αγωνιστικής Περιόδου 2023/2024, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού τα έβαλε για ακόμα μία φορά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τονίζοντας πως δεν θα γίνει κανένα ντέρμπι του Ολυμπιακού χωρίς ξένο διαιτητή.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (17/9, 21:30) και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μη γίνει το ματς, ρίχνοντας έτσι τη δική του «βόμβα».

«Είναι μία κωμωδία, δεν πρόκειται να μείνουμε χωρίς αντίδραση σε αυτή τη γελοιότητα. Την άλλη εβδομάδα έχει ντέρμπι. Είναι δυνατόν να μην έχεις σήμερα φέρει τη λύση για τους ξένους διαιτητές που ομόφωνα ζητήσαμε; Νομίζεις θα γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο; Γελιέσαι. Δεν πρόκειται να γίνει…», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού στράφηκε και κατά του προέδρου της Super League 2, κ. Μαρτσούκο.

«Ζητάτε να ψηφίσουμε προκήρυξη Σούπερ Λιγκ 2 και ο Μαρτσούκος δεν είναι εδώ! Και υποτίθεται ότι αυτός ο τύπος που διοικεί την Σούπερ Λιγκ 2 και ψηφίστηκε παραποδοσφαιρικά με την ψήφο της ΕΠΟ, σε μια ακόμα πράξη θεσμικής εκτροπής, εκπροσωπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Κανέναν δεν εκπροσωπεί παρά μόνο αυτούς που τον έβαλαν και είναι οι ίδιοι που έβαλαν κι εσένα!», τόνισε.

By