Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Ο καιρός σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

kairos-afrikaniki-skoni-athina

Τη Μεγάλη Παρασκευή 29/04/2016 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσουν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Βόρεια Ελλάδα και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και τοπικά στο νοτιοδυτικό Αιγαίο και στη Θάλασσα των Κυθήρων τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία με εξαίρεση τις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχές, στην υπόλοιπη χώρα θα σημειώσει άνοδο.

Το Μεγάλο Σάββατο 30/04/2016 και την Κυριακή του Πάσχα 01/05/2016 (μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες) σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες και μόνο στα βόρεια ορεινά ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου. Οι άνεμοι δε θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26-27 βαθμούς Κελσίου. Από τις απογευματινές ώρες πάντως της Κυριακής του Πάσχα και από τα βορειοδυτικά αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τις πρώτες ημέρες της διακαινησίμου εβδομάδας σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με κατά τόπους ισχυρές βροχές ή καταιγίδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, εξέλιξη για την οποία θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By