Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Ο κόσμος αντιδράει και βρίζει τον Μάρδα μετά από ανάρτηση του – [Εικόνες]

Άσχημο το σημερινό πρωινό  για τον Δημήτρη που ήρθε αντιμέτωπος με την λαϊκή αγανάκτηση και την κοινωνική κατακραυγή

mardas

Του είπαν ότι μοιάζει με τον Καρανίκα, του είπαν να αφήσει το facebook και να ασχοληθεί με τα θέματα του υπουργείου του και το πως θα φέρει επενδύσεις, του είπαν πως αυτά που κάνει αποτελούν προσβολή για τους καρκινοπαθείς.

Η δυσαρέσκεια που επικρατεί στην κοινωνία κατά της κυβέρνησης και των στελεχών της αποτυπώνεται αφενός από το ότι δεν βλέπει κανέναν από τα στελέχη της στον δρόμο ή στα μαγαζιά (καφενεία, κομμωτήρια κτλ) που κάποτε αλώνιζαν, αλλά κυρίως από τις αντιδράσεις των απλών ανθρώπων όποτε τους βλέπουν ή τους πετυχαίνουν κάπου, ακόμα και στο facebook.

Ο Δημήτρης Μάρδας που θα έφερνε επενδύσεις με το θερινό Νταβός και άλλα σχέδια που κυκλοφόρησαν κάποτε και έμειναν σχέδια, σήμερα το πρωί από ότι φαίνεται σταμάτησε να ψάχνει για επενδύσεις και σέρφαρε στο διαδύκτιο… Κάπου εκει πέτυχε ένα δημοσίευμα και προχώρησε σε μία ανάρτηση  από κάποιο σάιτ που είχε τίτλο «6 κανόνες του Ιπποκκράτη για τον καρκίνο«. Το άρθρο αυτό που στερείται επιστημονικής επάρκειας και κυρίως αμπελοφιλοσοφεί έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα για τον υπουργό των επενδύσεων…

Άνεργοι, ασθενείς και απλοί πολίτες ξεσπάθωσαν κατά του κ. Μάρδα. Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θέλει να  καλλιεργήσει μέσα από το προσωπικό του χρονολόγιο, ένα πρόσωπο κάπως πιο ανθρώπινο. χωρίς. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει αποτέλεσμα, καθώς οι αντιδράσεις είναι τέτοιες που δείχνουν σε τι κατάσταση έχει έρθει ο κόσμος από την πολιτική της κυβέρνησης.

Οι αντιδράσεις αυτές επαναλαμβάνουμε ήρθαν μετά από κάποια ανάρτηση άσχετη με τα θέματα του συγκεκριμένου υπουργού και έχουν ως στόχο τόσο τον ίδιο και την κυβέρνηση στην οποία μετέχει,  όσο και το δημοσίευμα.

Δείτε μερικές από αυτές

mardas-antidraseis-1 mardas-antidraseis-2 mardas-antidraseis-3 mardas-antidraseis-4 mardas-antidraseis-5 mardas-antidraseis-6

 

(Visited 1 times, 1 visits today)