Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Κούλογλου επιμένει πως ο Σόιμπλε θέλει να ρίξει την κυβέρνηση

Επικαλούμενος πληροφορίες από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου δήλωσε στον realfm και τον Νίκο Στραβελάκη ότι ο Σόιμπλε θέλει να ρίξει την κυβέρνηση και ότι «τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη».

Μίλησε για την ανάγκη να κατέβουν οι τόνοι απαντώντας στις εμπρηστικές δηλώσεις του Πολάκη, ενώ παράλληλα πήρε αποστάσεις από την επικοινωνιακή στρατηγική του Μαξίμου να απαντά σε κάθε δημοσίευμα κριτικής που δέχεται η κυβέρνηση.

«Δεν θεωρώ ότι σε κάθε δημοσίευμα που βγαίνει πρέπει να υπάρχει απάντηση από το Μαξίμου», τόνισε ο κ. Κούλογλου.

Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις Πολάκη, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας».

Εκτίμησε πως καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει μόνη της αυτή την κρίσιμη στιγμή, στέλνοντας μήνυμα πως «πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση».

«Θέλει να ρίξει την κυβέρνηση», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Κούλογλου, αναφερόμενος στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και επικαλέστηκε πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, αλλά και ως δημοσιογράφος.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ τα έχει βρει με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει πως θα του κάνει όλα τα χατίρια».

Απαντώντας στο ερώτημα για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, ο Στέλιος Κούλογλου εκτιμά πως είναι το χειρότερο σενάριο να πάμε σε εκλογές τονίζοντας πως «αυτό θα γίνει μόνο αν μας αναγκάσει η πολιτική Σόιμπλε».

(Visited 1 times, 1 visits today)