Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Ο Κουρουμπλής «αδειάζει» τον Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Κουρουμπλής παρείχε απόλυτη στήριξη στον Θανάση Γιαννόπουλο για το έργο του

kouroumplis-1

Ο υπουργός Εσωτερικών και πρώην Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πήρε σαφή θέση υπέρ του Θανάση Γιαννόπουλου που αποπέμφθηκε πρόσφατα από το ΚΕΕΛΠΝΟ , έπειτα από απόφαση του Παύλου Πολάκη.

Σε σχετικό ερώτημα του Γιώργου Αυτιά, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με την τοποθέτησή του ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ λειτουργούσε μια χαρά στάθηκε απέναντι από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ο Κουρουμπλής παρείχε απόλυτη στήριξη στον Θανάση Γιαννόπουλο για το έργο του στο καθώς είπε: «Είναι ένας άνθρωπος που τοποθέτησα εγώ στο Διοικητικό Συμβούλιο».

Είναι σαφές ότι μετά από αυτή τη δήλωση του κ. Κουρουμπλή γεννάται μείζον θέμα για τον κ. Πολάκη αλλά και για την κυβέρνηση γενικότερα, η οποία δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την αυταρχική τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε» συμπεριφορά Πολάκη.

Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν ο υπουργός προσπάθησε με παρέμβασή του να αλλάξει μια νομότυπη διαδικασία και στη συνέχεια, όταν η ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές του και να συμπράξει στις παρανομίες, τους ξήλωσε εν μια νυκτί.

Μετά τις δηλώσεις Κουρουμπλή πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν να πάρει θέση ο πρωθυπουργός και να ξεκαθαρίσει αν καταδικάζει ή αν αποδέχεται τις αυθαιρεσίες Πολάκη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By