Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Ο Λεβέντης αναγάγεται σε δημοσκόπο

145 βουλευτές θα πάρει στις εκλογές ο Μητσοτάκης και κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ προέβλεψε ο προεδρος της Ένωσης Κεντρώων

leventis-12Σίγουρος για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εθνικές εκλογές, εμφανίστηκε πριν από λίγο ο Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real fm ο Β. Λεβέντης εκτίμησε ότι θα κερδίσει και άνετα μάλιστα τις επόμενες εκλογές ο Κ. Μητσοτάκης, προέβλεψε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάρει περίπου 145 βουλευτές και θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά.

Ο Β. Λεβέντης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στα κεντρώα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και άφησε σαφείς αιχμές για τον Α. Σαμαρά και τον Γ. Παπανδρέου. Όσον αφορά τις καταγγελίες του Β. Λεβέντη για την εταιρεία δημοσκοπήσεων που του πρότεινε χρήματα για να τον εμφανίσουν στο 8%, δεν ανέφερε κανένα όνομα στελέχους ή εταιρείας δημοσκοπήσεων, αλλά επανέλαβε το περιστατικό επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεδοντιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο για να μην τον εκθέσει!

Παράλληλα ανέφερε ότι συνομίλησε με τον σύνδεσμο εταιρειών δημοσκοπήσεων και υπογράμμισε ότι η εταιρεία που τον πλησίασε δεν ανήκει στον σύνδεσμο αυτόν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By