Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Ο Λευκός Οίκος κυκλοφόρησε… νόμισμα με τον Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι δύο ηγέτες κοιτιούνται στα μάτια…

Μετά την ακύρωση της συνόδου κορυφής των δύο ηγετών η τιμή του έπεσε…

Mπορεί η Σύνοδος Κορυφής του Ντόναλντ Τραμπ και της Κιμ Γιονγκ Ουν να ακυρώθηκε με πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου, όμως ο Λευκός Οίκος κυκλοφόρησε ένα αναμνηστικό με τους δύο ηγέτες να κοιτιούνται στα μάτια…

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το γερμανικό δίκτυο «n-tv», όσοι επισκέπτονται το κατάστημα δώρων του Λευκού Οίκου μπορούν να προμηθευτούν ένα αναμνηστικό με το προφίλ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας και του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Στο νόμισμα, οι δύο ηγέτες κοιτιούνται κατάματα, κάτι που θα έκαναν αν κάθονταν στο τραπέζι του διαλόγου στις 12 Ιουνίου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Για όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, όπως σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.

Έπειτα από την ακύρωση της Συνόδου Κορυφής των δύο ηγετών, η τιμή του αναμνηστικού ολίσθησε από τα 85 δολάρια (περίπου 73 ευρώ) που ήταν η αρχική τιμή, στα 59 δολάρια (περίπου 50 ευρώ).

Ο Αμερικανός δημοσιογράφους του δικτύου «CNN», Τζιμ Ακόστα, παρουσίασε το αναμνηστικό στο Twitter για να μας δώσει μία εικόνα…

Στο αναμνηστικό, εκτός από τον τίτλο των δύο ηγετών, αναγράφεται το όνομα της χώρας και στην κορυφή οι λέξεις «ειρηνευτικές συνομιλίες» και στις δύο γλώσσες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, ο Λευκός Οίκος έδωσε στον Κιμ Γιονγκ Ουν τον τίτλο του «ανώτατου ηγέτη» και όχι του «Rocket Man» (παρατσούκλι που του έχει «κολλήσει» ο Αμερικανός πρόεδρος).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By