Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Ο Λυκούργος του Disney Club μεγάλωσε και έγινε Στέφανος Χίος

Ο Λυκούργος Μαρκουδής λέει ουσιαστικά ότι οι πρόσφυγες δεν είναι στην πραγματικότητα πρόσφυγες και ότι δεν υπάρχουν γυναίκες και παιδιά ανάμεσα σε μετανάστες που φτάνουν σε ελληνικό έδαφος.

likourgos

Συγγνώμη που καταστρέφουμε τις παιδικές σας αναμνήσεις, αλλά έπεσε στην αντίληψή μας μια συνέντευξη του Λυκούργου από το Disney Club στο κανάλι 4ευρώ 4ε στο οποίο αναλύει το προσφυγικό με πιο παρανοϊκο-εθνικιστικό τρόπο και από τον Στέφανο Χίο.

Ο Λυκούργος Μαρκουδής λέει ουσιαστικά ότι οι πρόσφυγες δεν είναι στην πραγματικότητα πρόσφυγες και ότι δεν υπάρχουν γυναίκες και παιδιά ανάμεσα σε μετανάστες που φτάνουν σε ελληνικό έδαφος.

Γνωρίζαμε ήδη ότι ο Λυκούργος Μαρκουδής είναι διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκής Εκκλησίας. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr:

Αυτό που δεν ξέραμε βέβαια είναι ότι με την πολύ παρέα με τον Σεραφείμ έγινε ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον εγκέφαλό του:

 Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και αυτό από μόνο του είναι αρκετό. Η σχέση μου με την Εκκλησία υπήρχε από τα παιδικά μου χρόνια και δεν άλλαξε ούτε όσο ήμουν στην τηλεόραση, ούτε στη συνέχεια.

Στην Πειραϊκή Εκκλησία συμμετέχω από όταν ήμουν μαθητής της Β’ Λυκείου, κάνοντας εκεί εκπομπές. Ήταν το ραδιοφωνικό μικρόβιο αλλά και ένας χώρος που αγαπούσα και σεβόμουν πολύ. Το 2004 ο τότε Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Καλλίνικος μου πρότεινε να αναλάβω τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού και παρά την αρχική μου άρνηση, τελικά αποδέχθηκα. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκε σε μία τόσο σημαντική και υπεύθυνη θέση. Συνεπώς έχουν συμπληρωθεί 7 χρόνια στη θέση αυτή και το μικρόβιο του ραδιοφώνου ακόμα καλά κρατάει μέσα μου.

Ο πρώην παρουσιαστής του Disneyclub μίλησε για τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα στην τρίχα με άπειρα λεφτά και αποκλείεται να είναι πρόσφυγες πολέμου, στην εκπομπή Πράματα Σπουδάματα η οποία είχε θέμα “ο καημός της Ρωμιοσύνης”.

[video_embed][/video_embed]

luben.tv

(Visited 1 times, 1 visits today)