Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη απόλαυσαν χιλιάδες θεατές, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016

indexΠερισσότεροι από 2000 θαυμαστές του δημοφιλούς καλλιτέχνη  Μιχάλη Χατζηγιάννη συμμετείχαν στη μία και μοναδική συναυλία που έδωσε στο θέατρο του Αμαλείου στο Μαρούσι για τους φίλους του με την επιστροφή του στο κλεινόν άστυ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.

Πέραν από τα γνωστά, αισιόδοξα και τρυφερά τραγούδια που το κοινό έχει αγαπήσει, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμήνευσε και δύο καινούρια από τη συνεργασία του με τη Λίνα Νικολακοπούλου.

αςΜαζί του μία νέα ερμηνεύτρια, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία ιδιαίτερη παρουσία που τα τελευταία χρόνια τη συναντάμε να ξεχωρίζει μέσα σε αξιόλογα μουσικά αλλά και θεατρικά σχήματα και που τώρα κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό δίσκο της «Τα όνειρα μου αληθινά».

Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε μία από τις καλύτερες μπάντες: Σόλων Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

ας

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By