Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Ο Μουρίνιο και οι συνεργάτες του πήραν €22 εκατ. ευρώ αποζημίωση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ο μεγαλύτερο τμήμα των 22 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι μπήκε στις τσέπες του Μουρίνιο το συμβόλαιο του οποίου προέβλεπε ετήσια αμοιβή 17 εκατ. ευρώ

Περισσότερα από 22 εκατ. ευρώ έβγαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα ταμεία της προκειμένου να αποζημιώσει τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους συνεργάτες του μετά το «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο τεχνικό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στα οικονομικά αποτελέσματα του συλλόγου για το β΄ εξάμηνο του 2018 το ποσό αυτό περιγράφεται ως «ένα κατ” εξαίρεση ποσό που αφορά την αποζημείωση του πρώην προπονητή και ορισμένων μελών της ομάδας των προπονητών που απολύθηκαν».

Ανάμεσα στους αποζημιωθέντες περιλαμβάνονται ο προπονητής τερματοφυλάκων Σιλβίνιο Λούρο, ο σκάουτερ Ρικάρντο Φορμοζίνιο, ο αναλυτής Τζιοβάνι Σέρρα και οι γυμναστές Στέφανο Ραπέτι και Κάρλος Λαλίν.

Το μεγαλύτερο τμήμα των 22 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι μπήκε στις τσέπες του Μουρίνιο το συμβόλαιο του οποίου προέβλεπε ετήσια αμοιβή 17 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα οικονομικά μεγέθη του συλλόγου, τα τηλεοπτικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 38% ενώ τα συνολικά έξοδα αυξήθηκαν επίσης και έφτασαν στα 182 εκατ. ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By