Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «απαντά» στον πατέρα της Καρολάιν μέσω του δικηγόρου του

Την δική του απάντηση στον πατέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς δίνει μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο οποίος μιλά στο iefimerida.gr, ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της συζύγου του, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Όπως λέει ο κύριος Παπαϊωαννίδης πλέον στόχος του πιλότου είναι να γίνει «το καλύτερο δυνατό για το παιδί», ενώ θεωρεί τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Κράουτς στην Daily mail σεβαστές. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Οι δηλώσεις που γίνονται από τη μεριά του κυρίου Κράουτς είναι σεβαστές. Εγώ αντιλαμβάνομαι φυσικά και τις συνθήκες και το κλίμα και κατ” επέκταση και το τι έχει γίνει. Το θέμα είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου ανεξαρτήτως αποφάσεων, που θέλουν να λάβουν και νομικών κινήσεων από την άλλη πλευρά είναι συγκεκριμένη: «Το καλύτερο δυνατό για το παιδί»».

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση της οικογένειας να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας, από Αναγνωστοπούλου σε Κράουτς ο κύριος Παπαϊωαννίδης επισημαίνει:

«Νομίζω ότι υπάρχουν και αντικειμενικές νομικές δυσκολίες ως προς τα θέματα τα οποία θέτει το άλλο μέλος της οικογένειας. Παρόλα αυτά όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου είναι ότι δεν θα ήθελε ποτέ να μπει σε κάποια δικαστική διαμάχη ιδιαίτερα για το παιδί. Νομίζω ότι οι σχέσεις των οικογενειών είναι πλήρως αρμονικές και νομίζω ότι δεν θα κάνει καλό σίγουρα για το μέλλον του παιδιού».

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρει πως ο πιλότος έχει αποδεχτεί την ποινή των ισοβίων δεσμών και 11,5 ετών, που του επέβαλε το δικαστήριο αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο εντολέας του να προσφύγει άμεσα στο Εφετείο, για να πετύχει μείωση της ποινής. Συγκεκριμένα, καταλήγοντας, λέει στο iefimerida.gr:

«Ήταν ένας δύσκολος δικαστικός αγώνας ο οποίος τελείωσε και μιλάμε για μία ομολογημένη πράξη πάνω από όλα. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε μία αποδοχή της απόφασης από τον εντολέα μου, που είναι σε μία αναμονή για τις περαιτέρω κινήσεις που θα γίνουν ενδεχομένως στο μέλλον».

By