Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει πια και facebook!

«Στόχος μου δεν είναι απλώς να μπορούν οι μελλοντικοί πρόεδροι να κάνουν βόλτες όπως αυτή. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι Αμερικανοί θα μπορούν να απολαμβάνουν τα εκπληκτικά εθνικά πάρκα, την απίστευτη φυσική ομορφιά της χώρας μας, τα βουνά και τους ωκεανούς, δηλαδή τα πιο σπουδαία δώρα που μας έχουν δοθεί»

obama

Προσωπική σελίδα στο Facebook απέκτησε τη Δευτέρα o Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε ότι ήθελε ένα μέρος «για να κάνει πραγματικές συζητήσεις». Για του λόγου το αληθές, η πρώτη ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου αφορά σε ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα, την κλιματική αλλαγή.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ομπάμα ξεναγεί τους φίλους της σελίδας του μέσα από ένα βίντεο στην αυλή του στον Λευκό Οίκο και τους καλεί να «συμβάλλουν στη διατήρηση του όμορφου πλανήτη μας».

«Στόχος μου δεν είναι απλώς να μπορούν οι μελλοντικοί πρόεδροι να κάνουν βόλτες όπως αυτή. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι Αμερικανοί θα μπορούν να απολαμβάνουν τα εκπληκτικά εθνικά πάρκα, την απίστευτη φυσική ομορφιά της χώρας μας, τα βουνά και τους ωκεανούς, δηλαδή τα πιο σπουδαία δώρα που μας έχουν δοθεί», ανέφερε ο Ομπάμα στο πρώτο του μήνυμα μέσω Facebook.

Όπως επισημαίνει σε σχόλιο στη σελίδα του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να φτιάξει προσωπική σελίδα στο Facebook επειδή πρόκειται για ένα μέσο που χρησιμοποιούν πλέον 3 στους 4 ενήλικες. Όσον αφορά δε στην ενότητα των προσωπικών πληροφοριών του προφίλ του, ο Ομπάμα συστήνεται λακωνικά ως «Μπαμπάς, σύζυγος και ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ».

Ο Ομπάμα, που έφτιαξε για πρώτη φορά λογαριασμό στο Twitter τον περασμένο Μάιο, έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί πιο ενεργά τα social media ενώ πλησιάζει το τέλος της δεύτερης θητείας του, συμμετέχοντας σε online Q&A και καθιερώνοντας έναν πιο άμεσο τρόπο επικοινωνίας με τον αμερικάνικο λαό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By