Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο (MR.) PENGU ολοκλήρωσε το re-branding και πάει για μεγάλη ανάπτυξη

O PENGU είναι ο φίλος που μπορείς να του ζητάς αγορές για εσένα και αυτός θα τις κάνει σαν να τις έκανες εσύ, με ένα πολύ μικρό αντίτιμο αναλαμβάνει να το παραδώσει στον χώρο σου εντός μισής ώρας, για να στο κάνω ακόμα πιο απλό είναι το uber του Delivery!

Για να μη ξεχνιόμαστε, ζούμε σε μία εποχή που τα πάντα όλα είναι ρευστά, που το σκηνικό αλλάζει διαρκώς, που το σήμερα δεν θα θυμίζει τίποτα από το χτες. Για αυτό, για να την ακολουθήσουμε, πρέπει να σκεφτόμαστε όχι το σήμερα, αυτά που ζούμε, αλλά το αύριο. Αυτά που θα έρθουν.

Μη λέμε πολλά. Ο Pengu είναι σε αυτή την φιλοσοφία και το δείχνει. Αποφάσισε να κάνει rebranding. Όμως, τι είναι αυτό και, κυρίως, τι μπορεί να κερδίσει; Η αλλαγή στο logo και κάποια άλλα πράγματα στην εικόνα του. Με σκοπό να φέρουν την ανανέωση και την αναζωογόνηση, να το κάνουν στα μάτια των πελατών πιο φρέσκο, δυνατό κι αισιόδοξο. Από ποτέ!

‍Κι αφού στην πιάτσα ο Pengu είναι με την αλλαγή, προκύπτει άλλη μια πληροφορία … έκπληξη. Άλλη ανανέωση αυτή.. Πούλησε το 50% και πάει γερά για ανάπτυξη.

By