Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Η είσοδος του MR. PENGU στο χρηματιστήριο εντός Οκτωβρίου

Ο Mr. Pengu η startup που έρχετε για να μας δώσει λύση στα βασικά προβλήματα της καθημερινότητας με το πάτημα ενός κουμπιού,τελείωσε την εισαγωγή της στο CSE

Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD σε συνεργασία με την εταιρεία ARGUS STOCKBROKERS LTD μια απο τις μεγαλύτερες χρηματηστηριακές εταιρείες της Κύπρου με χαρτοφυλάκιο κοντά στα 5 δισ., η οποία εξειδικεύεται στις προετοιμασίες εταιρειών για την δημόσια εγγραφή τους, με τις διαδικασίες όλες να είναι έτοιμες.

Η εταιρεία κατέθεσε χθες τα τελευταία απαραίτητα έγγραφα στην Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς CSE για μια Αρχική Δημόσια Προσφορά (IPO) . Η υποβολή αίτησης της εταιρείας ήταν εμπιστευτική και επομένως όχι ακόμη διαθέσιμη στο κοινό.O στόχος της εταιρείας είναι να συγκεντρώσει ως και 50 εκατ.

Ο Mr. Pengu δεν έχει καθορίσει προς το παρόν πόσες μετοχές θα διαθέσει στο κοινό ή το εύρος των τιμών τους. Βάση της ιδιωτικής χρηματοδότησης, που έχει εξασφαλίσει η εταιρεία, η αξία της έχει εκτοξευθεί.

Ο Mr. Pengu πηγαίνοντας τόσο γρήγορα στο χρηματηστήριο θέτει τον πήχη πολύ ψηλά και τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή πάνω του.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο support@mrpengu.com

(Visited 1 times, 1 visits today)
By