Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

O Mr. Pengu βάζει τον αυτόματο πιλότο για το χρηματηστήριο

Ο Mr. Pengu η startup που έρχετε για να μας δώσει λύση στα βασικά προβλήματα της καθημερινότητας με το πάτημα ενός κουμπιού έβαλε στόχο να μπει στο χρηματηστήριο τον Ιανουάριο του 2019

Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD προσέλαβε την ARGUS STOCKBROKERS LTD μια απο τις μεγαλύτερες χρηματηστηριακές εταιρείες της Κύπρου με χαρτοφυλάκιο κοντά στα 3 δισ. η οποία εξειδικεύεται στις προετοιμασίες εταιρειών για την δημόσια εγγραφή τους, με τις διαδικασίες όλες να είναι έτοιμες στα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου του 2019 και η εγγραφή θα ολοκληρωθει στα τέλη Ιανουαρίου.

Η εταιρεία έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές για να κατέθεσει τα απαραίτητα έγγραφα στην Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για μια Αρχική Δημόσια Προσφορά . Η υποβολή αίτησης της εταιρείας ήταν εμπιστευτική και επομένως όχι ακόμη διαθέσιμη στο κοινό.

Ο Mr. Pengu δεν έχει καθορίσει προς το παρόν πόσες μετοχές θα διαθέσει ή το εύρος των τιμών τους. Βάση της ιδιωτικής χρηματοδότησης, που έχει εξασφαλίσει η εταιρεία, η αξία της έχει εκτοξευθεί.

Ο Mr. Pengu πηγαίνοντας τόσο γρήγορα στο χρηματηστήριο θέτει τον πήχη πολύ ψηλά και τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή πάνω του.

Διαβάστε έδω για τον Mr. Pengu:

1. Mr. Pengu: Aνακαλύψτε το Uber του Delivery http://www.thepaper.gr/?p=379065

2. Mr PenguGo – Enjoy the town http://www.thepaper.gr/?p=379600

O χρόνος βοηθάει την ανθρωπότητα να πλησιάσει σε μια κατάσταση απόλυτης ευκολίας.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο [email protected]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By