Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Ο ΓΓ του υπουργείου Υγείας κάνει προπαγάνδα υπέρ του «ΟΧΙ» (φωτο)

Non paper υπέρ του «ΟΧΙ» που διακινείται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αναβαθμίστηκε σε έγγραφο του υπουργείου Υγείας

υπουργειο-υγειας

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας αναβάθμισε σε υπηρεσιακό έγγραφο ένα non paper υπερ του «ΟΧΙ» που διακινείται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το έγγραφο είναι ένα προπαγανδιστικό κείμενο που τάσσσεται υπέρ του «ΟΧΙ» έχει τίτλο «Γιατί λέμε όχι στο τελεσίγραφο των θεσμών». Μάλιστα έχει μετατραπεί σε εγκύκλιο και έχει σταλεί σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, ενώ στους παραλήπτες επισυνάπτεται και ένα αρχείο pdf με την υποσημείωση:

«Να διαβαστεί προσεκτικά γιατί αποτελεί την βάση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής». Ακόμη σε αυτό περιέχεται και η τροποποιημένη πρόταση Γιούνκερ που υπεβλήθη μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος και τονίζεται ότι «προβλήθηκε μόνο η μείωση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία από 23% στο 13% ενώ αποσιωπήθηκαν δυσβάστακτα μέτρα όπως η απελευθέρωση των πλειστηριασμών από το τέλος του 2015».

Σημειώνεται ότι το περιστατικό κατήγγειλε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό από ποιον γενικό γραμματέα του υπουργείου έγινε η κοινοποίηση.

Στην ίδια εκπομπή έκανε παρέμβαση και ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

 fullsizerender_20

fullsizerender1_1

(Visited 1 times, 1 visits today)