Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Ο Ολυμπιακός κατάγγειλε την ΑΕΚ για παράνομη συμμετοχή

Η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ βρήκε και άλλο πεδίο δράσης, με τους ερυθρόλευκους να προχωρούν σε καταγγελία στην ΕΕΑ…

D00916B21B084DE170995E909B1C03F1Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ συγκεκριμένα, κατήγγειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την ΑΕΚ για παράνομη συμμετοχή στο κουπόνι στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

Ο Ολυμπιακός στην καταγγελία του τόνισε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι στην πραγματικότητα το «αφεντικό» της ΠΑΕ ΑΕΚ έστω και αν το όνομά του δεν υπάρχει στη μετοχική σύνθεσή της.

Έτσι και με δεδομένο ότι ο γιος του συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση της ΟΠΑΠ ΑΕ προκύπτει ασυμβίβαστο για τη συμμετοχή της Ένωσης στο κουπόνι του στοιχήματος.

Η ΕΕΑ δεν αρκέστηκε στην έγγραφη καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καλώντας την για εξηγήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο των «ερυθιρολεύκων», Γιάννη Βρέντζο να δίνει το «παρών» επαναλαμβάνοντας τις ίδιες θέσεις.

Η Επιτροπή ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι εικονική, ενώ η επόμενη συνεδρίασή της έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά τώρα το ποιες συνέπειες ενδέχεται να έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτές περιορίζονται στο να μην δώσει η Επιτροπή άδεια να συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του στοιχήματος οι αγώνες των «κιτρινόμαυρων».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By