Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται 29 εκατομμύρια για να τους κρατήσει

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα στο καλύτερο mood της φετινής σεζόν. Ο Μεντιλίμπαρ έχει ξεκινήσει με 4 στα 4. Δύο ευρωπαϊκές νίκες και πρόκριση, 4άρα στον ΠΑΟΚ και γύρισε το ματς η ομάδα του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το αξιοσημείωτο σε αυτό είναι οι χαρακτηριστικές γκριμάτσες που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο ισπανός έδειχνε λες και ήταν χρόνια στην ομάδα και είχε ταυτιστεί με το ενδεχόμενο γκέλας, που θα άφηνε τους «ερυθρόλευκους» αρκετά μακριά από την ΑΕΚ.

Μέσα σε όλη αυτή την ευφορία, έχει αρχίσει και η συζήτηση για το τι γίνεται με τις ρήτρες των πορτογάλων. Λογικό κι αυτό μια και τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά.

hδη ο ατζέντης του Όρτα μετά από συζήτηση με τον Ολυμπιακό έχει αρχίσει την αντίστοιχη κουβέντα με την Μπράγκα. Προκειμένου, όπως είναι λογικό να πέσει η ρήτρα των 6 εκατομμυρίων.

Στα 5 είναι αυτή του Ποντένσε, που μετά τα ματς που κάνει τελευταία, δείχνει πως μάλλον δε θα τεθεί θέμα να μην αποκτηθεί.

Και υπάρχει φυσικά και ο Κάρμο, που έχει κερδίσει όλο τον κόσμο. Η ρήτρα όμως που έχει μπει στη συμφωνία με την Πόρτο είναι στα 18 εκατομμύρια.

Απίστευτα λεφτά. Και φυσικά οι πορτογάλοι δε ζουν σε άλλο σύμπαν. Ξέρουν, μαθαίνουν και πληροφορούνται για το τι κάνει κάθε παίκτης τους. Ο Ολυμπιακός αν δεν μπορεί να τα δώσει αυτά τα λεφτά, θα μπορέσει άλλο κλαμπ, έτσι σκέφτονται όλοι.

Σύνολο, δηλαδή με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός χρειάζεται 29 εκατομμύρια για να κρατήσει τους Κάρμο, Όρτα και Πόντενσε.

By