Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμούς πριν το ντέρμπι και ρίχνει το βάρος στην τακτική

Με την τακτική προσέγγιση του ντέρμπι της πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague, ασχολήθηκε στη σημερινή (2/6) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα.

Περισσότερη μπάλα, ένταση και βάρος στην τακτική χαρακτήρισε την σημερινή (2/6) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς οι “ασπρόμαυροι” προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο ματς μετά από καιρό, κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague την Κυριακή (7/6).

“Οι μέρες περνούν και η πρεμιέρα πλησιάζει. Το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται στο γήπεδο.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης (02.06) στη Νέα Μεσημβρία, με μία προπόνηση γεμάτη ποδόσφαιρο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει να αναλύουν στους παίκτες το πλάνο τους ενόψει Ολυμπιακού και προσπαθούν να το περάσουν στους παίκτες τους, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρές εστίες.

Το ραντεβού της ομάδας ανανεώθηκε για το πρωί της Τετάρτης (03.06) στις 09:30 και πάλι στη Νέα Μεσημβρία”.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By