Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Παπαδημούλης πριν και μετά τις 17 ώρες διαπραγμάτευσης – [Φώτο]

Τα γραπτά μένουν λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό το βλέπουμε και στην περίπτωση του Δημήτρη Παπαδημούλη

papadimoulis-diloseis

Όλοι στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ πριν την ταπείνωση στις Βρυξέλλες ακριβώς ένα χρόνο πριν, ζούσαν την εποχή της περηφάνης διαπραγμάτευσης, την εποχή που μία κυβέρνηση διοικούσε τη χώρα με τον λαό στο δρόμο, την εποχή που δε χρειάζοντουσαν τα κάγκελα έξω από την βουλή.

Σήμερα η σφαλιάρα έχει πέσει βαριά στον ελληνικό. Ο τσάρος της οικονομίας κ. Βαρουφάκης έφυγε και δηλώνει πως είχε σχέδιο εξόδου με τις ευλογίες του πρωθυπουργού, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν γεμίζει ταξί για το νομισματοκοπείο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου πλέει ελεύθερη.

Όσοι έμειναν στο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασαν την εξουσία και την καρέκλα και προσέχουν πλεόν τι λένε. Τουλάχιστον προσπαθούν.

Τα γραπτά όμως των προηγούμενων χρόνων τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Ένα από τα λαλίστατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τιτίβιζε διαρκώς τα προηγούμενα χρόνια είναι και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου ο Δημητρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης πιστός στο επικοινωνιακό δόγμα του είπα-ξείπα τη μία μέρα δήλωνε πως Ντράγκι – Γιούνκερ στήνουν νέο μνημόνιο και καλούσε τον κόσμο να στηρίξει το ΌΧΙ στο δημοψήφισμα και την επόμενη ημέρα της ταπεινωτικής διαπραγμάτευσης και του ΝΑΙ σε όλα από τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες, ενός ΝΑΙ που εκτός από το μνημόνιο και την φοροεπιδρομή έχει και εκχώρηση της εθνικής περιουσίας για 99 χρονιά, κατέθετε ερώτηση με την οποία ζητούσε επιτάχυνση της ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ

(Visited 1 times, 1 visits today)