Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Ο Παππάς άδειασε τον Καμμένο για τις τηλεοπτικές άδειες

Άδειασμα από την κυβέρνηση στον Πάνο Καμμένο που κατήγγειλε τον Χρ. Καλογρίτσα για διακίνση μαύρου χρήματος μέσα από τα σάιτ

pappas-dw-2

Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1, για την πρόβα τζενεράλε της διαγωνισμού αλλά και για τις ενστάσεις που υπάρχουν σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα, τονίζοντας ότι: Είναι σαφές ότι ορισμένοι έχουν εφεύρει οποιοδήποτε επιχείρημα για να να δημιουργήσουν εμπόδιο και έχουν χρησιμοποιήσει κάθε νομικό επιχείρημα για να παύσει αυτός ο διαγωνισμός. Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού το εάν η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τις εθνικές εκλογές είναι ικανή και την ομαλή διεκπεραίωση του διαγωνισμού. Για να αποσοβηθεί και οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός κίνδυνος θα υπάρχει και η χειρόγραφη διαδικασία.

Όσον αφορά τις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου για τον κ. Καλογρίτσα είπε: Καλώ οποιονδήποτε να μου δείξει πως και εάν η πολιτική ηγεσία μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και η διαδικασία είναι κρυστάλλινη πέρα από κάθε προηγούμενου.

Ενώ, στην ερώτηση «πόσες άδειες αντέχει η αγορά», ο κ. Παππάς ήταν από αινιγματικός ως ασαφής καθώς απάντησε.

«Σίγουρα λιγότερες από όσες έχουμε σήμερα. Η απόφαση των ιδιοκτητών του ΜΕΓΚΑ να μην καλύψουν τα χρέη του και να κλείσουν το κανάλι δείχνει ότι δεν είναι ένα σχήμα βιώσιμο. Έχουμε και άλλα σχήματα που η ποιότητα του προγράμματος δεν είναι στα στάνταρ που θα έπρεπε να επιθυμούμε ως ελληνικό κοινό» κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)