Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Ο Παππάς ματαίωσε το ταξίδι του στη Λάρισα για την 25η Μαρτίου – Επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους

Η κυβέρνηση δεν έχει ορίσει αντικαταστάτη ενόψει της παρέλασης που θα γινει στην πόλη της Θεσσαλίας

Δεν θα μεταβείι τελικά στη Λάρισα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συνεργάτες του υπουργού επιβεβαίωσαν τη ματαίωση της επίσκεψης, ενώ οι πηγές από το περιβάλλον του υπουργού επισημαίνουν ότι «γίνεται για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους».

Μάλιστα, θέλοντας να αποφύγουν τυχόν παρερμηνείες για την αλλαγή στο πρόγραμμα του κ. Παππά διευκρινίζουν ότι η απόφασή του είχε ληφθεί πριν υπάρξει ανακοίνωση εναντίον της έλευσής του και προσθέτουν ότι «ο κ. Παππάς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βρεθεί στην περιφέρεια και να συνομιλήσει με τους κατοίκους. Άλλωστε πρόσφατα βρέθηκε στο Κιλκίς και στη Βέροια, σε δύο δύσκολες περιοχές, και παρά τις περιορισμένες αντιδράσεις, συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών για έργα και παρεμβάσεις που θα γίνουν εκεί. Μάλιστα, συζήτησε και με τους πολίτες που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι οικογενειακοί λόγοι που ματαιώνουν την επίσκεψη του κ. Παππά στη Λάρισα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι θα παρακολουθήσει την παρέλαση σε περιοχή της Αττικής, όπου θα συμμετέχουν οικεία του πρόσωπα.

Τα προηγούμενα 24ωρα, πάντως, για συγκέντρωση κατά του υπουτργού ΨΗΠΤΕ είχε οργανωθεί μέσω διαδικτύου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες, η παρουσία του υπουργού σε εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις, είχε προσελκύσει έντονες αντιδράσεις, κυρίως για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη Μακεδονία.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο στέλεχος θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην παρέλαση της Λάρισας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By