Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

«Ο πατέρας μου κρεμάστηκε, όταν με είδε γυμνή στο Playboy!»

Πατέρας κρεμάστηκε στη σοφίτα σου σπιτιού του, όταν βρήκε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της κόρης του στο περιοδικό ενηλίκων Playboy.

Screen Shot 2015-01-31 at 10.02.57 PM

Μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια, ωστόσο, το νεαρό μοντέλο, Lorendana Chivu, αδυνατεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη όταν βρήκε τον πατέρα της κρεμασμένο στη σοφίτα.

«Είχε σταματήσει να μου μιλάει. Ήταν πολύ αναστατωμένος. Απέφευγε τον κόσμο και προσπάθησε να με απομακρύνει από την οικογένεια. Νόμιζα ότι θα το ξεπεράσει. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αυτοκτονούσε» σημείωσε το μοντέλο που φωτογραφήθηκε γυμνή για την έκδοση του περιοδικού στη Ρουμανία.

Το νεαρό μοντέλο, που έχει εκατοντάδες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram, είχε πάντα στενή σχέση με τον πατέρα της, κάτι που άλλαξε μόλις την είδε να ποζάρει γυμνή στο Playboy.

«Τον βρήκα να κρέμεται στη σοφίτα. Δεν θα συνέλθω ποτέ από το σοκ.»

loreda4

«Είχαμε πολύ καλή σχέση και μιλούσαμε κάθε μέρα. Μέχρι που έβγαλα τις φωτογραφίες. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, μου είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τον πόνο από το πώς έφυγε».

«Δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και όλοι είπαν ότι φαινόταν χαρούμενος και αυτό είναι που κάνει μυστήριο την επιλογή του να αυτοκτονήσει», σημείωσε η 25χρονη που ζει στο Βουκουρέστι

1141144

(Visited 1 times, 1 visits today)
By