Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο Παύλος Πολάκης τρολάρει τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τα χασίσια στο Μέγαρο Μαξίμου

Την αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου κατά τον οποίο στο Μέγαρο Μαξίμου έκαναν χρήση χασίς στον απόηχο των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν πληροφορίες και έκαναν λόγο για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσα είχε πει προ τριμήνου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες κυκλοφόρησαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσα είχε πει προ τριμήνου ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες, ανέφεραν ότι έλαβε κλήση για εξέταση και ο αστυνομικός που επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπεύθυνος για τη φρούρηση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε με καθυστέρηση σε όσα είχε δηλώσει ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου για …χασίσια στο Μέγαρο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώσεις που έγιναν όταν η Liberation είχε ένα αρνητικό άρθρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με αφορμή αυτό επιτέθηκε φραστικά λέγοντας ότι ορισμένοι ξένοι δημοσιογράφοι επηρεάζονται από τον …χασισοκαπνό του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε ανάρτηση στο facebook που συνοδεύεται από φωτογραφία-μοντάζ που δείχνει τον ίδιο και τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καπνίζουν ναργιλέ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Προς “έγκριτο αναλυτή”, οσφυοκάμπτη δημοσιογράφο, λαγό της δανειοδότησης του Λάτση για το Ελληνικό και του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ, έμμισθο του Δ.Ν.Τ και εσχάτως “χασισοκυνηγό του Μαξίμου” ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

Προς "έγκριτο αναλυτή" ,οσφυοκάμπτη δημοσιογράφο ,λαγό της δανειοδότησης του Λατση για το ελληνικό και του ξεπουλήματος…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 7. Oktober 2019

Για να μην κουράζεσαι στην έρευνα στις γλάστρες του Μαξίμου σου στέλνω μοναδική φωτογραφία -πειστήριο της αλήθειας του ρεπορτάζ σου… Περιμένω ως καλός πολίτης και Κυρ -Παντελής να την παραδώσεις αυτοπροσώπως στον ανακριτή της προκαταρκτικής ……

ΥΓ. Πόσο ρόμπες ξεκούμπωτες μπορεί να γίνετε τελικά στην απελπισμένη προσπάθεια να σας δώσουν ένα κόκκαλο τα αφεντικά σας…».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By