Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Ο Πολάκης επιτίθεται κι ο Άδωνις αντεπιτείθεται

Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη μετά από συνεχόμενες ερωτήσεις και μία… μαντινάδα

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

Με την ανάρτηση του σχολίου «τα βιβλία είναι τόσο χρήσιμα σε έναν ανόητο όσο ο καθρέφτης σε έναν τυφλό» απαντά ο Αδωνις Γεωργιάδης στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανάρτησε μια μαντίναδα και ένα σχόλιο στο οποίο σημειώνει ότι όταν ο ίδιος μοχθούσε για να σώζει ζωές, ο Αδωνις Γεωργιάδης πουλούσε βιβλία από την τηλεόραση. Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης, έγραψε, αργά χθες το βράδυ:

«Τηλεβιβλιοπώλη, άκουσα ότι περιφέρεσαι στα κλουβιά των παπαγάλων και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μιλάς για μένα και τα Σφακιά. Αν θες να μάθεις τι λένε για μένα στα Σφακιά, κόπιασε να ρωτήσεις. Αναμένω 2-3 έγγραφα ακόμα, τα οποία θα έχω συγκεντρώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα λάβεις και τις απαντήσεις που ζητάς με την επίκαιρη ερώτησή σου», γράφει αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Πολάκης και στη συνέχεια παραθέτει την εξής μαντινάδα:

«Τις απαντήσεις που ζητάς,
σε μια βδομάδα θα ‘χεις
της γάτας της περίεργης
το πάθημα θα πάθεις»

«Υ.Γ. Για να προλάβω τις υστερικές κραυγές, τις δικές σου και των παπαγάλων, περί απειλών, διευκρινίζω ότι το νόημα της μαντινάδας είναι μεταφορικό. Άλλωστε όσο κι αν προσπαθείτε να το κρύψετε, είναι γνωστό ότι όσα χρόνια εσύ πούλαγες βιβλία από την τηλεόραση, εγώ μοχθούσα για να σώζω ανθρώπινες ζωές».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο και στον λογαριασμό του στο Twitter ανάρτησε« Κορυφαίο σχόλιο σοφού από την Ινδία:»τα βιβλία είναι τόσο χρήσιμα σε έναν ανόητο όσο ο καθρέφτης σε έναν τυφλό»

adonis-georgiad

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως δεν έμεινε μόνο στις αναρτήσεις.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε το θέμα στη βουλή και αφού έκανε στην αρχή έκανε μία ανασκόπηση των όσων έχουν συμβεί από τότε που κατέθεσε την πρώτη του ερώτηση στον υφυπουργό υγείας, στη συνέχεια ζήτησε από το προεδρείο να παρέμβει και να ενημερώσει τον κύριο Πολάκη, πως η παρουσία του στο κοινοβούλιο είναι υποχρεωτική και όχι εθελοντική

«Ο κ. Πολάκης σήμερα αρνείται για πέμπτη συνεχόμενη φορά την παρουσία του στη βουλή, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη κοινοβουλευτική διαδικασία. Ίσως να μην γνωρίζει ο λαλίστατος κ. Πολάκης, ότι η παρουσία των υπουργών στη βουλή, στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, δεν είναι προαιρετικής φύσεως. Δεν έρχονται εθελοντικά εδώ οι υπουργοί. Έρχονται υποχρεωτικά», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

[video_embed][/video_embed]