Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Ο πρόεδρος της Ρεάλ ζήτησε από τον ατζέντη του Ρονάλντο να φέρει προτάσεις για τον Πορτογάλο

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε εντολή στον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες να φέρει προτάσεις για την πώλησή του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι, επιθυμώντας να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και οι «Κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι σίγουρο ότι είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις αξιώσεις της Ρεάλ που ανέρχονται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, στη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση και ήδη ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ άναψε το πράσινο φως για την πώληση του Πορτογάλου σούπερ σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα Record, ο Πέρεθ ενημέρωσε τον Ζόρζε Μέντες, τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, να του παρουσιάσει προτάσεις για τον πελάτη του με στόχο το καλύτερο deal για τη «Βασίλισσα».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη γίνεται σαφές πως Ρεάλ Μαδρίτης και Κριστιάνο Ρονάλντο θα χωρίσουν σίγουρα τους δρόμους τους σε μερικούς μήνες, σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που μόλις άρχισε και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By