Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ο Προκόπης Παυλόπουλος με τη σύζυγο του στην πρεμιέρα της όπερας «El Greco»

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας

pavlop sizigos

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία έκανε η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου Σίσσυ χθες το βράδυ στον Πειραιά. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με την σύζυγό του, Βλασία Παυλοπούλου Πελτσεμή, έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα της όπερας «El Greco», του Γιώργου Χατζηνάσιου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η δικηγόρος στο επάγγελμα, Σίσσυ Παυλοπούλου, στάθηκε χθες διακριτικά στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας υπό την αιγίδα του οποίου τελεί και η όπερα «El Greco» του συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου, σε ποίηση Ηλία Λιαμή και σκηνοθεσία Βασίλη Αναστασίου, που παρουσιάστηκε χθες.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος άλλων εκπροσώπων του πολιτικού, του καλλιτεχνικού αλλά και του επιχειρηματικού χώρου. Ανάμεσά τους η πάντα εντυπωσιακή Ολγα Κεφαλογιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίνωας Κυριακού και φυσικά όλη η δημοτική αρχή Πειραιά.

Μιλώντας για την εκδήλωση ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Είναι μια μεγάλη βραδιά για τον Πειραιά, για το Δημοτικό μας Θέατρο, γι αυτό το κύτταρο πολιτισμού που έχουμε τη χαρά να διαθέτει η πόλη μας. Το ανακαινισμένο πλέον Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Δίνει μεγαλύτερο κύρος η έλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αποτελεί τιμή για την πόλη μας και για το Δημοτικό Θέατρο και χαρά για εμάς να τον υποδεχθούμε. Να δούμε μια εξαιρετική παράσταση της Σχολής Καλών Τεχνών του «EL Greco» και να δώσουμε ένα μήνυμα ότι το Δημοτικό Θέατρο είναι ζωντανό, λειτουργεί και θα είναι επικεφαλής στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο πολιτισμός στον Πειραιά να αναβαθμιστεί και να έχει το ρόλο που πρέπει στην πόλη».

pavlop sizigos2

 

pavlop sizigos3

 

pavlop sizigos4

 

pavlop sizigos5

(Visited 1 times, 1 visits today)
By