Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Ο Ρόντγουελ είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή.

Μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει το αγωνιστικό του στάτους.

Και η οποία τον βάζει και πάλι δυνατά στον ευρωπαϊκό χάρτη. Καθώς η -πολύ πιθανή πλέον- απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ, θα βάλει ξανά και για τα καλά τους Πράσινους στο παιχνίδι της μεταγραφικής αγοράς της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο χειρισμός της υπόθεσης από τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, αλλά και το «ΟΚ» από τον Γιάννη Αλαφούζο να προχωρήσει η μεταγραφή και να γίνει ό,τι χρειάζεται για να αποκτηθεί ο Αγγλος μέσος, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πριν ακόμη εκπνεύσει η διορία που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός στον Ρόντγουελ, ο Αγγλος είπε το μεγάλο, το πολυπόθητο «ναι» στο Τριφύλλι.

Το «ναι» αφορά στην επιθυμία του να αγωνιστεί με τους Πράσινους. Διότι αυτό ήταν το ζητούμενο. Ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα.

Ηθελε πρώτα να διαπιστώσει εάν μπορεί να βρει ομάδα στην Αγγλία που να καλύπτει τις απαιτήσεις, τα θέλω του, αλλά και που θα του έδινε την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια και να δείξει την αξία του.

Από τη στιγμή που οι επιλογές που είχε δεν τον ικανοποίησαν, η πλάστιγγα έγειρε εντυπωσιακά υπέρ του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός είχε «σκλαβώσει» τον 28χρονο Αγγλο με τη συμπεριφορά του, αλλά και με τον τρόπο και τον σεβασμό που του φέρθηκε. Επιπλέον, φρόντισε να δείξει στον Ρόντγουελ το πραγματικό μέγεθος του συλλόγου. Και το πού θέλει να επιστρέψει.

Η μεγάλη μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία και πλέον… μιλούν οι αριθμοί. To10.gr από όταν αποκάλυψε τις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ρόντγουελ, είχε ενημερώσει ότι δεν είχε γίνει επί της ουσίας κουβέντα για τα οικονομικά.

Αυτή ήταν μια συζήτηση που θα γινόταν εφόσον ο παίκτης αποφάσιζε να πει το «ναι» στους Πράσινους.

Τώρα που το είπε, λοιπόν, ξεκίνησαν και οι σχετικές κουβέντες.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο ατζέντης του Ρόντγουελ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή πλέον και διαπραγματεύονται τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του παίκτη. Αλλά και τη χρονική του διάρκεια. Ο Παναθηναϊκός δελεάζει τον Αγγλο με ένα συμβόλαιο που θα αφορά καθαρές απολαβές σχεδόν 300.000 €, αλλά περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικά μπόνους, που αφορούν και τις συμμετοχές, αλλά και τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να βγει λευκός καπνός και το Τριφύλλι να ολοκληρώσει θετικά τη σημαντικότερη ίσως μεταγραφή του συλλόγου την τελευταία διετία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By