Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ το τερμάτισε – Διόρισε και την αδελφή του Καρανίκα!

Διορισμοί συγγενών και φίλων συνέχεια με την αδελφή του φίλου από τη ΚΝΕ και σερβιτόρου Ν. Καρανικά να διορίζεται ως γραμματέας του πρόεδρου του ΟΛΘ

ksanthippi-karanika

Στον Οργανισμό Λιμένος Θεσασαλονίκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες η Ξανθίππη Καρανικά, αδελφή του ανθρώπου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων πριν λίγες ημέρες με το διορισμό του στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Όπως διαβάζουμε στο press-gr.com η αδερφή του συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα -o οποίος προκάλεσε σάλο λόγω των γνωστών δηλώσεων και απόψεων του- έχει διοριστεί και αυτή μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία!

Η Ξανθίππη Καρανίκα (η οποία επέκρινε αυτές τις ημέρες και όσους έκαναν κριτική στο διορισμό του αδελφού της…) σύμφωνα με πληροφορίες προσελήφθη στη θέση της γραμματέας του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε. πριν διοριστεί ο αδερφός της στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Επελέγη από τον πρώην πρόεδρο του Λιμανιού Θεσσαλονίκης Γιάννη Παντή. Λίγους μήνες μετά ο κ. Παντής αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε.- που παραμένει άδεια μέχρι σήμερα- προκειμένου να τοποθετηθεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Παιδείας.

Και μπορεί ο Γιάννης Παντής να εγκατέλειψε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την πόλη για την Αθήνα, η κ. Καρανίκα που στις βουλευτικές εκλογές τον Μάιο του 2012 κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία παραμένει στη θέση της γραμματέας του προέδρου. Προσελήφθη μέσω εργολαβίας, αφού προσλήψεις στην ΟΛΘ Α.Ε. δεν γίνονται.

(Visited 1 times, 1 visits today)