Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ο Σκοτ Ντίζικ αναζητά βοήθεια μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

O Σκοτ Ντίζικ, ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αποφάσισε επιτέλους να ζητήσει βοήθεια για τη χρήση του φαρμάκου Ozempic, μετά το σοκ που προκάλεσε στους θαυμαστές του λόγω της δραματικής απώλειας βάρους, ισχυρίζονται ειδικοί.

Ο 40χρονος σταρ του ριάλιτι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, προκάλεσε ανησυχία με τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν φανερά αδυνατισμένο. Οι θαυμαστές του τρόμαξα πιστεύοντας ότι η ισχνή εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα μιας αδιευκρίνιστης ασθένειας ή χρήσης ναρκωτικών, ωστόσο πηγές δήλωσαν στην Daily Mail πως χρησιμοποιούσε Ozempic για να χάσει τα παραπανίσια κιλά.

Και τώρα, ο Σκοτ Ντίζικ φέρεται να έχει απευθυνθεί σε διατροφολόγο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την αυξομείωση του βάρους του μετά τη «δημόσια κατακραυγή» για τη νέα του εμφάνιση.

«Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφότου είδε τις παπαρατσικές φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του» δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail. «Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή είχε αδυνατίσει πάλι – χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Τώρα συνεργάζεται με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο».

By