Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Ο Σπανούλης μεράκλωσε με Ρέμο και ο Ζήσης έριξε ζεϊμπεκιά!

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε δύο «ύμνους» του Στέλιου Καζαντζίδη σε εκπομπή που φιλοξενήθηκε στο Mega, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από τον κορονοϊό.

Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης την παρακολούθησαν «μαζί» και… μεράκλωσαν!

Έμεινε ο καθένας σπίτι του, αλλά διασκέδασαν και οι δύο… παρέα με τον Αντώνη Ρέμο. Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης παρακολούθησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη, στην εκπομπή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (10.04.2020) στο Mega.

Μια εκπομπή που προσπάθησε να στείλει μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, ότι στη δοκιμασία που περνούν με τον κορονοϊό, δεν είναι μόνοι…

Οι δύο κουμπάροι είχαν ανοικτή επικοινωνία μέσω βιντεοκλήσης, με τη σύζυγο του ηγέτη του Ολυμπιακού, Ολυμπία Χοψονίδου, να «ποστάρει» μια ιδιαίτερη στιγμή.

Ο Βασίλης Σπανούλης μεράκλωσε όταν ο Αντώνης Ρέμος ανέλαβε να πει δύο «ύμνους» που τραγούδησε ο Στέλιος Καζαντζίδης (το «Αγριολούλουδο» και το «Βραδιάζει») και θέλησε να τον σιγοντάρει.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του, η ηγετική μορφή της ΑΕΚ θέλησε να… ρίξει ένα ζεϊμπέκικο, με τον Σπανούλη να του φωνάζει «μπράβο κουμπάρε».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By