Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο»

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της ηθοποιού και σχολίασε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» πως όσα ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν άστοχα.

«Αναγκάστηκα να δω την συνέντευξη, γιατί πολλοί άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο. Εγώ δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε έτσι»

«Δεν θέλω να φαγωθούμε μεταξύ μας οι ηθοποιοί εξαιτίας αυτού του πράγματος. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί μερικές φορές εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Κι εγώ μπορεί να έχω εκτεθεί για όσα έχω πει, γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω», συνέχισε.

Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις της συναδέλφου του, σχολίασε: «Επειδή μιλάμε για την Ελισάβετ τώρα, πιστεύω ότι το σχόλιό της ήταν άστοχο. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά την σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ” όσο ξέρω την Ελισάβετ, γιατί την ξέρω από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός είχε πει: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας; Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By