Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Ο Θεοχάρης ξεκαθαρίζει: Ζήτησα πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο

«Όσοι βιάζονται να κρίνουν μια συνέντευξη,ας την διαβάσουν πρώτα. Ζητώ από τον Σταύρο να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο»

theoxaris

Διευκρινήσεις σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης, «ο κ. Θεοδωράκης πρέπει να πρωτοστατήσει εδώ και τώρα στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει και το ίδιο του το είναι χάριν της ιδέας αυτής».

Η ερμηνεία που δόθηκε στην δήλωση αυτή του βουλευτή του Ποταμιού είναι ότι εμμέσως ο κ. Θεοχάρης θέτει ζήτημα ηγεσίας.

Μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε, ο Χάρης Θεοχάρης έδωσε διευκρινίσεις σε ένα τουίτ στο οποίο υπογραμμίζει:

«Όσοι βιάζονται να κρίνουν μια συνέντευξη,ας την διαβάσουν πρώτα. Ζητώ από τον Σ ταύρο να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο» θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ότι δήθεν ζητά από τον Σταύρο Θεοδωράκη να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος.

Η δήλωση πάντως του κ. Θοεχάρη προκάλεσε ήδη αντιδράσεις. Πιο χαρακτηριστική αυτή του έτερου βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού.

«Δεν καταλαβαίνω πώς η θυσία του Σταύρου Θεοδωράκη θα βοηθήσει να προχωρήσουμε; Τι είναι, Ιφιγένεια;», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Mega, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του κ. Θεοχάρη.

Οταν ρωτήθηκε αν κάποιος άλλος θα μπορούσε να βοηθήσει το Ποτάμι να προχωρήσει, ο κ. Ψαριανός απάντησε ότι μάλλον ο κ. Θεοχάρης «εννοεί τον ίδιο. Δεν ξέρω, για να λέει ότι κάποιος πρέπει να θυσιαστεί για να προχωρήσουμε, κάτι τέτοιο σκέφτομαι», ενώ πρόσθεσε ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας, αλλά θέμα πολιτικών επιλογών.

«Δεν είναι τροχοπέδη ο κ. Θεοδωράκης. Αν αλλάξει, θα εκτοξευθεί το Ποτάμι; Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε ο κ. Ψαριανός, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ανέφερε ότι όλα θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο του κόμματος σε ένα μήνα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By