Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Τσίπρας αποδεικνυέται πως κορόιδεψε τον κόσμο, τον Αυτιά, αλλά και το ΚΕΘΕΑ με το θέμα του ΕΝΦΙΑ – [Βίντεο]

Ο Τσίπρας τελικά πλήρωσε ΕΝΦΙΑ για το σπίτι του, που αποδεικνύεται σήμερα μέσω του πόθεν έσχες του πως κατέχει; Μήπως τα λεφτά τα έδωσε στο ΚΕΘΕΑ όπως έλεγε ή μένει στο νοίκι όπως είχε δηλώσει;

τσιπρασ-ενφια

Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα “λεγαν είχε πει ο Μενέλαος Λουντέμης.

Αυτά τα ψέμματα δεν έχουν σταματημό και δεν έχουν τελειωμό όταν μιλάμε και αναφερόμαστε στον Έλληνα πρωθυπουργό.  Κάθε μέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα όσα ξεστόμιζε την εποχή που ήταν αντιμνημονιακός και κάθε μέρα πέφτουμε από τα σύννεφα.

Η κατάργηση των μνημονίων και του δυσβάσταχτου ΕΝΦΙΑ αποτελούσε για χρόνια την ρομφαία του αγώνα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και χρήσιμο σκαλοπάτι για τη δημοφιλία του. Την ανέφερε συχνά πυκνά στις ομιλίες και τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Τόσο συχνά μάλιστα, που μπέρδευε και ξεχνούσε και ο ίδιος τι έλεγε.

Αρχικά μάθαμε πως θα καταβάλει το αντίτιμο στο ΚΕΘΕΑ που για όσους δεν ξέρουν είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας.

Στη συνέχεια καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου μας είπε φορώντας το καλύτερο του χαμόγελο πως μένει στο νοίκι και για αυτό το λόγο δε χρειάζεται να πληρώσει κάτι, που υποσχέθηκε ωστόσο πως θα καταργήσει.

Σήμερα στη δήλωση του πόθεν έσχες του που έρχεται στο «Φως» αποδεικνύεται πως δεν μένει στο νοίκι. Σήμερα είναι γνωστό πως έχει στη κατοχή ένα σπίτι 114 τ.μ.

Σήμερα ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με τον δυσβάσταχτο, αντισυνταγματικό, ληστρικό αυτόν νόμο, που υπόσχονταν πως θα καταργήσει, πως θα σκίσει…

Σήμερα καλό είναι να μας πει αν πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ, αν κατέθεσε το αντίτιμο στο ΚΕΘΕΑ ή αν έχει κάποια απόδειξη από το νοίκι εκείνης της χρονιάς, αλλιώς η αξιοπιστία του θα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και ο Μενέλαος Λουντέμης θα μοιάζει πιο επίκαιρος από ποτέ…

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 2 visits today)