Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Ο Τσίπρας ζήτησε συγώμη από τον Πολύδωρα για την περιπέτεια του ΕΣΡ

Η επόμενη ημέρα της απόσυρσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΕΣΡ βρίσκει τον Βύρωνα Πολύδωρα ενοχλημένο από «το άγριο τρολάρισμα και το bullying» που δέχθηκε, αλλά άκρως ικανοποιημένο από τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού.

Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο Αλέξης Τσίπρας του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει για την απόσυρση του ονόματός του από τη λίστα για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Μου είπε ο Τσίπρας: “Με συγχωρείς για την περιπέτεια. Δεν ήθελα να κάνω κανένα πείραμα για να σε βάλω σε ταλαιπωρία”» ανέφερε ο κ. Πολύδωρας και πρόσθεσε: «Από τον Τσίπρα εισέπραξα περισσότερη κατανόηση και αναγνώριση απ’ ό,τι από τους δικούς μου».

Εκφράζοντας την ενόχλησή του, σημείωσε: «Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια. Δεν τους τιμά το σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων. Εγώ είμαι εδώ, όρθιος».

Ο κ. Πολύδωρας τόνισε: «Αντιμετώπισα το δίλημμα, στις 20 ώρες που δέχτηκα το άγριο τρολάρισμα και το bullying, να προασπίσω την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου, ή να επιμείνω στο πώς να οικοδομηθεί η πρόταση που μου έγινε, που ήταν εξ ορισμού για μένα τιμητική».

Κατέληξε, δε, σημειώνοντας: «Υπεράσπισα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου με το ένστικτο και το μυαλό μου, και πράγματι μπορεί να “έκαψα” την υποψηφιότητά μου».

(Visited 1 times, 1 visits today)