Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Ο Τζιτζικώστας ζητάει να μη πουληθεί το λιμάνι της Θεσσαλονικής

«Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με την πώληση των μετοχών του Οργανισμού», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, κάτι που μάλλον δε βρίσκει σύμφωνους τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του

apostolos-tzitzikostas-arxeiou

Θέση κατά της πώλησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και υπέρ της παρουσίας στρατηγικού επενδυτή σε τομείς όπου τα ιδιωτικά κεφάλαια μπορούν να φέρουν ανάπτυξη, πήρε ο περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας και επικεφαλής της παράταξης «Αλληλεγγύη», Απόστολος Τζιτζικώστας, επισκεπτόμενος σήμερα τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Λιμένος (ΟΛΘ), οι οποίοι έκαναν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την προωθούμενη πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού από το ΤΑΙΠΕΔ.

«Είμαστε κοντά σας. Θα δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με την πώληση των μετοχών του Οργανισμού«, σημείωσε ο κ.Τζιτζικώστας, που νωρίτερα συναντήθηκε και με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ, Στέλιο Αγγελούδη.

«Προεκλογικό καιροσκοπισμό χωρίς τέλος» καταλόγισε πάντως στον κ. Τζιτζικώστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποστηρίζοντας ότι «την προηγούμενη διετία ήταν εξαφανισμένος στα θέματα των ιδιωτικοποιήσεων[…]» και τώρα «μιλάει για αγώνα ενάντια στην πώληση».

Υποστήριξε ότι ο κ. Τζιτζικώστας, αφού «συναίνεσε με τη εκκωφαντική σιωπή και απουσία του» στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, στο λουκέτο της ΕΡΤ-3 και στη διαδικασία παραχώρησης στο ΤΑΙΠΕΔ των ΟΛΘ, ΕΥΑΘ κι ΟΣΕ, «εμφανίζεται σήμερα ως όψιμος αντιμνημονιακός και δήθεν ανεξάρτητος να εκφράσει διαφωνία».

(Visited 1 times, 1 visits today)