Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να αγοράσει ομάδα στην Ιταλία!

Έτοιμος για ακόμα ένα μεγάλο βήμα φαίνεται ότι είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sun, ετοιμάζεται να αγοράσει ακόμα μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το γνωστό αγγλικό Μέσο, ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκονται ήδη στην κατοχή του ωστόσο δε σταματάει εκεί.

Πλέον ρίχνει τα δίχτυα του και στη Serie A, όπου οι σύμβουλοι του ψάχνουν την κατάλληλη ομάδα προκειμένου να προστεθεί ήδη στις δύο που διαθέτει.

Σύμφωνα με το άρθρο φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει τη χρηματική δύναμη για να καταφέρει να έχει τρεις ομάδες στην κατοχή του με το μοναδικό πρόβλημα να παρουσιάζεται στο αν συναντηθούν αυτές οι τρεις στην Ευρώπη.

Σίγουρα αν τελικώς προχωρήσει η υπόθεσή και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει ακόμα μία ομάδα, που αυτή τη φορά θα βρίσκεται στην Ιταλία, το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί γύρω από το όνομά του σε ακόμα μία χώρα.

Όλα αυτά μάλιστα που την ίδια στιγμή ψάχνει τον επόμενο προπονητή τόσο στον Ολυμπιακό αλλά και στη Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην Premier League.

By