Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Ο Βάργκας ήρθε ο Τζεμπούρ έρχεται…

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για τον Ρόναλντ Βάργκας που έστειλε αντίγραφο του συμβολαίου του στην Αθήνα

vargas-venezouala

Πριν ξεκινήσει το κόπα- Αμέρικα πρόλαβε και ψώνισε η Ένωση εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Ρόναλντ Βάργκας. Η εμφάνιση του 28χρονου μεσοεπιθετικού στην πρεμιέρα του τουρνούα στη Λατινική Αμερική, μεγάλωσε την προσμονή των «κιτρινόμαυρων» να τον δουν με τη φανέλα της ομάδας τους, αλλά ταυτόχρονα και την ανησυχία ως ότου ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Βάργκας έχει υπογράψει το συμβόλαιο για 2+1 χρόνια (μετά από κάποιες τροποποιήσεις σε παράπλευρους όρους που ζήτησε κι έγιναν δεκτοί), έστειλε το αντίγραφο με e-mail και απομένει να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και το πρωτότυπο. Παράλληλα ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έχει μιλήσει με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαιώνοντας το deal, όπως και ο Βούλγαρος ατζέντης του. Φαίνεται, λοιπόν, πως είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησης του Βάργκας, για τον οποίο η ΑΕΚ κινήθηκε εγκαίρως και μεθοδικά, προτού προκύψουν πολλοί μνηστήρες για έναν παίκτη τέτοιας ποιότητας που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Πλησιάζει ο Τζεμπούρ, δυσκολεύει του Σκόκο

Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ. Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως οι πιθανότητες παραμονής του στον ΑΠΟΕΛ είναι λιγοστές κι ότι η υπόθεση είναι αποκλειστικά στο χέρι της «Ένωσης». Η επιθυμία για νέα συνεργασία είναι δεδομένη, τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι απαγορευτικά, ενώ ένα ζήτημα που φαίνεται να υπάρχει για τη διάρκεια του συμβολαίου δεν μοιάζει δυνατό να χαλάσει το deal. Εφόσον ολοκληρωθεί του Τζεμπούρ, πιθανότατα η ΑΕΚ θα κινηθεί και για άλλον επιθετικό.

Σε ό,τι αφορά στον Νάτσο Σκόκο, η υπόθεσή του δυσκολεύει από τη στιγμή που αναλαμβάνει τη Νιούελς Ολντ Μπόις ο επιστήθιος φίλος του, Λούκας Μπερνάρντι.