Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Ο Ξάδελφος του Τσακαλώτου διαχειριστής σε εταιρεία που πήρε τα κόκκινα δάνεια;

Συμβουλές και προϊόντα software διαχείρισης κόκκινων δανείων προσφέρει από την Αγγλία η ξάδερφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ορέστης Τσακαλώτος.

orestis-eukleidis-tsakalotos

Όπως αρχικά δημοσίευσε η εφημερίδα «Αγορα» ο Ορέστης Τσκαλώτος, που είναι ξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου και πρόεδρος της γνωστής στο χώρο εταιρείας QUALCO είναι έτοιμος να  αναλάβει το έργο των πλειστηριασμών.

Μάλιστα στη σελίδα της εταιρίας του καμαρώνει ότι οι πελάτες του δηλ. τα ξένα κοράκια των αγορών, τα κερδοσκοπικά funds στα οποία ο Ευκλειδης θα ξεπουλήσει τα κόκκινα αλλά και τα πράσινα δάνεια, διαχειρίζονται δάνεια ύψους 175 δις ευρώ.

Ο εν λόγω ξάδερφος έχει γραφεία και στην Αθήνα αφου όπως λέει ευθαρσώς προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα και στις ελληνικές «bad banks» (bad bank είναι πχ. το κομμάτι της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ που δεν αγόρασε ο Σάλλας)

Η συγκεκριμένη εταιρεία δημιουργήθηκε πριν από 12 χρόνια και εξειδικεύεται στο λογισμικό αλλά και στη διαχείριση του συστήματος οφειλετών προς τις τράπεζες…

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις τα δύο ξαδέλφια με τα αρχαιοελληνικά ονόματα θα χρειαστεί να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα που προκύπτουν, κυρίως γύρω από διαφάνεια της συγκεκριμένης διαδικασίας, αλλά και πάνω στην ηθικό ζήτημα που δημιουργείται.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)