Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Οδυσσέας: Απαξιώσατε το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα»

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος , παρέθεσε στοιχεία από την εκλογική του περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα το Δήμο Τρίπολης, που υλοποιήθηκε το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα»

odysseas-konstantinopoulos-fun-page

Το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», που σχεδιάστηκε για να αποτελέσει ένα σημαντικό κοινωνικό «παυσίπονο», καθώς θα ανακούφιζε δεκάδες οικογένειες ανά την Ελλάδα, απαξιώθηκε και ουσιαστικά καταργήθηκε, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αυτό σημειώνει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Αρκάς βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που σαν Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «έτρεξε» όπως λέμε και στη πολιτική το πρόγραμμα αυτό.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μάλιστα δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά παρέθεσε και στοιχεία από την εκλογική του περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα το Δήμο Τρίπολης, που υλοποιήθηκε το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα»

Στοιχεία που δείχνουν το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον αριθμό των αιτήσεων, το σύνολο των δικαιούχων, αλλά και το πόσοι έχασαν την ευκαιρία υπαγωγής σε αυτό, από τις καθυστερήσεις και την ολιγωρία της απελθούσας κυβέρνησης.

elaxisto-eggyimeno-eisodima

 

(Visited 1 times, 1 visits today)