Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Οδυσσέας: Είναι υποκριτές, η «Αυγή» πήρε 500.000 ευρώ από τράπεζες

Ο βουλευτής ξεσκέπασε ακόμη ένα σκάνδαλο και  κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτική στάση και πως εκτρέφει την διαφθορά και τον «εκτσογλανισμό»

odusseas-konstantinopoulos-arxeiou

Επεισοδιακά ξεκίνησε η συζήτηση επί του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου να έχει επεισόδιο με τον Κώστα Μπάρκα.

Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτική στάση και πως εκτρέφει την διαφθορά και τον «εκτσογλανισμό».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσαν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες για την διαφημιστική τους δαπάνη λέγοντας ότι «το 2015 μια περίοδο που οι τράπεζες ελέγχονταν από τον κ. Δραγασάκη η «Αυγή» που δεν ξεπερνά σε πωλήσεις τα 2.000 φύλλα έλαβε 500.000 ευρώ διαφήμιση.

Κατά τα άλλα μας λέτε ότι θα χτυπήσετε την τριγωνική σχέση τραπεζών – ΜΜΕ και κομμάτων». Η αναφορά του κ. Κωνσταντινόπουλου ενόχλησε τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφου της «Αυγής» Κώστα Μπάρκα που ακούστηκε από τα έδρανα να φωνάζει: «είσαι ψεύτης».

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε συγνώμη  για τον χαρακτηρισμό τον οποίο ανακάλεσε επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις καταγγελίες του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Εκτός αυτών ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο διαπνέεται από «τη λογική Καρανίκα ότι η καριέρα είναι χολέρα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By