Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Οδυσσέας: Υβριστές και «προσκυνητές» ταυτόχρονα!

Υβριστές και «προσκυνητές» ταυτόχρονα! «Μνημονιακοί» και «αντιμνημονιακοί» ταυτόχρονα! «Αριστεροί» και «δεξιοί» ταυτόχρονα!

Andreas_Papandreou

«Πάνε με όλους αρκεί να διατηρήσουν την εξουσία» με αυτή την φράση τελείωσε η ανάρτηση του Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.  Μία ανάρτηση που ήταν «αφιερωμένη» σε όσους διαχρονικά λασπολογούν και συκοφαντούν το ΠΑΣΟΚ και το έργο του.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Βουλή που πραγματοποιείται έκθεση αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Μαζί με τον κ. Κωνσταντινόπουλο βρέθηκαν και αρκετοί βουλευτές και στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, οι οποίοι τίμησαν τον άνθρωπο που ευνόησε τους μη προνομιούχους της εποχής του και συνδέθηκε με την κοινωνική συμφιλίωση, αλλά και την ευημερία τους ελληνικού λαού όσο κανένας.

Μαζί όμως με όσους ήταν εκεί και τον ακολούθησαν πιστά όλα τα προηγούμενα χρόνια, βρέθηκαν και κάποιοι που έβριζαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, κάποιοι που χλεύαζαν την πολιτική του και σπίλωναν με κάθε αφορμή το έργο του.

Αυτούς κατονόμασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 

(Visited 1 times, 1 visits today)