Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Οδυσσέας: Με τους Νεοναζιστές, τον Φάρατζ της Ελλάδας και τον Νικολόπουλο να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας

Είμαστε σταθερά απέναντι στην ακυβερνησία που προτείνει ο κ. Τσίπρας και στην διατήρηση του μπόνους των 50 εδρών που υπερασπίζεται ο κ. Μητσοτάκης!

odysseas

Τα σαφή όρια για τον εκλογικό νόμο έβαλε πριν από λίγο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Ο βουλευτής Αρκαδίας επεσήμανε μάλιστα πως πρέπει να υπάρξει συναίνεση στο αυτονόητο, αναλογικότερο σύστημα (μείωση μπόνους – κατάτμηση μεγάλων περιφερειών) χωρίς να προκαλείται ακυβερνησία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας μας καλεί να συνταχθούμε με τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας και να ψηφίσουμε τον εκλογικό νόμο! Δηλαδή με τον Φαρατζ της Ελλάδας, τον κ. Καμμένο (συμμετέχουν στην ίδια πολιτική ομάδα στην Ευρώπη), τους νεοναζιστές και τον κ. Νικολόπουλο που δήλωσε ότι το μνημόνιο «δολοφόνησε» τον μακαριστό Χριστόδουλο! Τις παραπάνω «προοδευτικές δυνάμεις» τις χαρίζουμε στον κ. Τσίπρα!!! Είμαστε σταθερά απέναντι στην ακυβερνησία που προτείνει ο κ. Τσίπρας και στην διατήρηση του μπόνους των 50 εδρών που υπερασπίζεται ο κ. Μητσοτάκης! Συναίνεση στο αυτονόητο, αναλογικότερο σύστημα (μείωση μπόνους – κατάτμηση μεγάλων περιφερειών) χωρίς να προκαλείται ακυβερνησία.»

odisseas-eklogikos-nomos