Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Οδυσσέας: Ο Γ. Σακελλαρίδης δέχεται βρώμικο πόλεμο από τον κίτρινο τύπο

Απροσδόκητους συμμάχους στη μάχη που δίνει, κατά του κιτρινισμού και της λάσπης, βρίσκει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

konstantinopoulos-odys

Ένα από τα πρόσωπα που υποστήριξαν δημόσια τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, μετά από τη διαπόμπευση που επιχείρησε να κάνει μερίδα του Τύπου προς το πρόσωπο του, ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Αρκάς Βουλευτής και πολιτικός αντίπαλος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφηγείται μία ανθρώπινη στιγμή που είχαν οι δυο τους στη Βουλή, τις κρίσιμες ώρες του Αυγούστου, όταν έκαναν ένα τσιγάρο στο περιστύλιο και είχαν ένα σύντομο διάλογο, ενώ στη συνέχεια της ιστορίας του περιγράφει κι αναγνωρίζει την πολιτική συνέπεια, με την οποία πολιτεύθηκε ο τότε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια στο κόμμα του και παρέδωσε την έδρα του…».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος όμως δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Στη συνέχεια της συγκεκριμένης ανάρτησης στρέφεται κατά του κιτρινισμού και κατά όσων επιχειρούν να διασύρουν το πρόσωπο και την υπόληψη του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας! Δεν έχει σχέση με πολιτικές! Ο διασυρμός του Σακελλαρίδη από τον κίτρινο τύπο( έντυπο και κυρίως ηλεκτρονικό) μας αφορά όλους…»

αναλυτικά η δημοσίευση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου:

Γαβριήλ Σακελλαριδης, θυμάμαι τα ξημερώματα σε μια απο τις ολονύκτιες συνεδριαςεις του Αυγούστου είχαμε βγει στο προαύλιο της ΒΟΥΛΗΣ προς την πλευρά του Συντάγματος. Έβγαλε να στρίψει ένα τσιγάρο και απο τις λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε καταλάβαινες οτι ο χρόνος στην πολιτική για αυτόν ήταν ελάχιστος! Συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια στο κόμμα του κ παρέδωσε την έδρα του… Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας! Δεν έχει σχέση με πολιτικές! Ο διασυρμός του Σακελλαρίδη απο τον κίτρινο τύπο( έντυπο και κυρίως ηλεκτρονικό) μας αφορά όλους…

Ας μην αναπαράγουμε τον κίτρινο τύπο μέσα απο τα social media…

Καλημέρα!

odisseas-sakellaridis

 

(Visited 1 times, 1 visits today)