Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Οδυσσέας: Όσοι φωτογραφίζονται με τους νεοναζί να απομονωθούν

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος καταδίκασε με σχόλιο του στα social media το γεγονός πως κάποιοι από τους αγρότες φωτογραφίζονται με τους νεοναζί της Χ.Α. και θύμισε στο κόσμο ποιοι είναι…

konstantinopoulosA

Με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρκάς βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οδυσσέας Κωμσταντινόπουλος, στράφηκε κατά όσων φωτογραφήθηκαν με τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και θύμισε και στους υπόλοιπους, ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι ανέλαβαν τη πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσα.

Στη συνέχεια της δημοσίευσής του ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ζήτησε από τη συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών, να καταδικάσει και να απομονώσει τις συμπεριφορές αυτές βίας που καλλιεργήθηκαν στις πλατείες των αγανακτισμένων, ενώ παράλληλα ανέβασε και μία φωτογραφία με κάποιους αγρότες, που στέκονται δίπλα από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου: 

«Όταν επιλέγεις να αγκαλιάζεσαι και να φωτογραφίζεσαι με νεοναζί, φασίστες που ο αρχηγός τους ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, λυπάμαι αλλά είσαι σε λάθος δρόμο. Ας θυμηθούμε όλοι ποιους εξέθρεψαν οι πλατείες και οι αγανακτισμένοι!! Η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών πρέπει ν απομονώσει τέτοιες συμπεριφορές πριν είναι αργά για όλους και πρώτα απ όλα για τους αγρότες.»

kasidiaris-mparmparousis-agrotes

(Visited 1 times, 1 visits today)