Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Οδυσσέας Κ.: Στο ΣΚΑΪ ρίχνουν μαύρο στο ΠΑΣΟΚ, η αλήθεια να λέγεται…

Δημοσιεύοντας έναν πίνακα με τα πολιτικά στελέχη που «φιλοξενήθηκαν» στις εκπομπές του ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπολύει επίθεση στον σταθμό του Φαλήρου πως «ρίχνουν «μαύρο» στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχόλιό του στα social media με τίτλο «Η αλήθεια να λέγεται», ΣΚΑΪ», «από την πολυφωνία των καναλιών, στη «σόλο καριέρα» ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.».

«Δεν πέρασαν ούτε σαράντα μέρες από τότε που το ΣτΕ «έθαψε» το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που επαναστάτησαν ενάντια στο «μαύρο» για τα κανάλια, ρίχνουν «μαύρο» στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Τι κι αν είμαστε το μοναδικό κόμμα που συνάντησε τους εργαζομένους σε όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς; Τι κι αν δώσαμε τη μάχη για τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, εισπράττοντας την κατηγορία ότι στηρίζουμε τάχα τους καναλάρχες; Τελικά η «μελέτη της Φλωρεντίας» είχε περισσότερους οπαδούς απ’ όσους νομίζαμε!», επισημαίνει ο ίδιος.

Και καταλήγει: «Γνωρίζω ότι η ανάρτηση του παρακάτω πίνακα θα στεναχωρήσει και πιθανόν θα εξοργίσει κάποιους. Όμως, πιστεύω στην ανεξαρτησία της πολιτικής και νιώθω τυχερός που μπορώ να την κάνω πράξη».

(Visited 1 times, 1 visits today)