Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτησή του από το 251 ΓΝΑ

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας νοσηλεύεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί στο Facebook, ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές που «παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς».

Επίσης, o πολιτικός από τη Γορτυνία προέτρεψε τους πολίτες να προσέχουν τους εαυτούς τους, με «λιγότερο άγχος και στρες»

Διαβάστε παρακάτω την πλήρη ανάρτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που συνοδευόταν από μια φωτογραφία από το παράθυρο του 251 ΓΝΑ:

«Καλημέρα!

Απο το παράθυρο του 251 ΓΝΑ κοιτάζω έξω, σκέφτομαι ότι αν δεν νοσηλευόμουν, σπάνια θα έβρισκα λίγο χρόνο να «απολαύσω» το πρωινό ξύπνημα.
Ξυπνάς, γρήγορα να ετοιμαστείς, να φας ένα τοστ όρθιος, να μπεις στο αυτοκίνητο και μετά τα «γνωστά» όλη μέρα !
Καλό είναι αυτά που σκεφτόμαστε όταν μας συμβαίνει κάτι, να μην τα ξεχνάμε μετά κ να διορθώνουμε ότι μπορούμε.
Να προσέχετε τον εαυτό σας, λιγότερο άγχος και στρες.
Ευχαριστώ απο καρδιάς τους Γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσους εργάζονται, που παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς.
Υγ1.Όταν πήγα στα επείγοντα, λίγο χλωμός, ο γιατρός και ο τραυματιοφορέας μου λένε σύντροφε και δυο νοσηλευτές του ορόφου απο Αρκαδία, τι άλλο θέλω!
Ευχαριστωωωωωωωω»

By